Història

SEIDA VIC S.L. es va fundar l’any 1.995. Anteriorment havia estat un taller, al carrer Bernat Calvó de Vic, on es feien quadres i manteniments elèctrics industrials i averies 24h., bàsicament al voltant de la indústria tèxtil de la comarca.

Al llarg dels últims anys però, el teixit industrial ha variat considerablement. Altres sectors han agafat el relleu al tèxtil, consolidant-se com a motors de la comarca: alimentació, metall, químic, obra pública…. SEIDA es va anar adaptant a la nova situació, introduint-se en aquests sectors més representatius, i on hi és present en l’actualitat.

Degut al creixement que va experimentar, es va comprar la nau a on és ara, i l’empresa es va professionalitzar.

Factors decisius que hi van contribuir:

  • L’experiència acumulada de les persones que ja la formaven.
  • La incorporació d’enginyers tècnics, que van fer de l’automatització un dels punts claus. A més , van aportar el coneixement necessari per aplicar les noves tecnologies dins l’activitat de l’empresa.
  • La implantació de la ISO 9001, al 2.001, que ha assegurat el compliment dels standars de qualitat en tots els procediments de l’empresa.
  • La instal·lació d’un software nou, TELEMATEL, al 2.005, que ha permés agilitzar els departaments d’administració, compres, pressupostos, a més d’organitzar tota la informació que s’havia generat al llarg dels anys.
seida historia